Det er nå klart at Ina Heiskel og Kari Monlund vil være Storfjords representanter som Unge Ambassadører for Nord-Troms i Halti Exit Camp 2005. De skal neste helg delta i et vertskapskurs på Trollvik skole i Kåfjord.

Ut fra forskjellige kriterier har de ansvarlige for prosjektet forsøkt å sette sammen en best mulig gruppe som både kan bidra med og tilegne seg kunnskap og ferdighet for å fungere som med-vertskap på Halti Exit Camp.

I tillegg til ambassadørene fra Nord-Troms kommer det også andre deltakere som på ulike måter kan bidra på samlingen: Petter Kittelsen, ansatt i Den Norske Turistforeningen, noen deltakere fra andre arrangører av friluftslivscamper i regi av DNT-Ung, representanter fra Troms Turlag, deltakere fra trivselsagentprosjektet i Troms 4H og representanter fra Beavzá 4H. I tillegg kommer det representanter fra Riddu Riđđu og Troms Reiseliv. Sammen skal disse aktørene og kursdeltakerne finne ut av både det morsomme og det utfordrende med arrangering av friluftscamp i Nord-Troms og det å være vertskap for besøkende.