Storfjord språksenter og kulturkontoret arrangerer Frimarked ~ Vapaamarkkinat ~ Friddjamárkanat i Skibotn samfunnshus lørdag 22. januar mellom klokka 12.00 og 15.00. Fokus for markedet er gjenbruk og ombruk. Alle som har noe på loft og i kjeller som de ikke bruker men som ellers er i god stand oppfordres til å komme på markedet for å selge, bytte eller gi bort tingene i stedet for å kaste dem.

I tillegg til private salgsboder vil Valmuen verksted delta med bruktvarer og ombruksvarer. Storfjord folkebibliotek vil holde et stort boksalg. Det blir også mulighet til å sikre seg litt husgeråd fra gamle Lyngenfjord Hotell, ettersom det som er igjen etter at gjenstander med museal verdi er sikret for ettertida vil bli lagt ut for salg på dette markedet.

Innimellom kjøp og salg vil det bli muligheter for å kose seg med en kopp kaffe i kafeen, se på ei lita gjenbruksutstilling fra Nord-Troms museum eller nyte musikalske innslag fra scenen.

Alle som er interessert i å delta med brukte varer, ting de har produsert sjøl med omsøm eller liknende kan ta kontakt med Kulturkontoret på tlf. 400 288 67 senest 19. januar.

Kontaktperson:
Kulturkonsulent Maria Figenschau tlf. 400 288 67