Formål
Kommuneplanens samfunnsdel skal være en langsiktig plan som skal fortelle oss hvordan vi skal skape et best mulig samfunn for oss og for de som kommer etter oss. Planen skal ha en bred samfunnsmessig tilnærming og skal trekke de lange linjene for å oppnå ønsket målsetting. Langsiktig utfordringer skal belyses spesielt og planen skal vise hvordan vi har tenkt å møte disse.

Planen tar utgangspunkt i de viktigste temaene som berører et samfunn og skal være grunnlaget for sektorenes planer og virksomhet i kommunen. Den skal gi retningslinjer for hvordan kommunens egne mål og strategier skal gjennomføres i kommunal virksomhet.

Planen skal belyse hvilke betydning hver enkelt av oss har i forhold til å skape det samfunnet som er bærekraftig i overskuelig framtid. Den skal også belyse hvordan felles anstrengelse kan være med på å løse vanskelige samfunnsmessige utfordringer.

Informasjon og medvirkning
Planforslaget er gjort tilgjengelig i resepsjonen ved Storfjord Rådhus. Du kan også laste den ned her.

Innspill til planforslaget kan fremmes via e-post; post@storfjord.kommune.no eller skiftlig til; Storfjord kommune, Hatteng, 9046 Oteren. All post må merkes med vår referanse og overskrift. Innspill til planforslaget må være oss i hende innen 18.08.2011