Steindalen

Foreløpig program:
Samlingspunkt på Kvalhaugen.

Facebook-arrangement:
 

Parkering:
 

Hovedansvarlig:
Storeng Steindal Trim

Elvevoll

Foreløpig program:
Vi i Vestre Storfjord Lysløypelag  inviterer til skikkelig feiring av dagen lørdag den 12. august i forbindelse med at Arctic Race- sykkelistene passerer gjennom bygda i våre hjerter, Elvevoll/Stallovaggi/Stalluvanka. Vi rigger opp flere telt der det blir mulighet for grillmatservering samtidig som du kan følge rittet på storskjerm. Musikk med mulighet til en svingom blir det også. Ikke minst vil vi satse på å dekorere veien gjennom bygda på beste måte. Vi har gode parkeringsforhold i området og inviterer alle å komme å parkere bilen før veien blir stengt pga rittet.

Facebook-arrangement:
Arctic Race på Elvevoll

Parkering:
Vi har gode parkeringsmuligheter for besøkende både med bil , bobil, campingvogn bla ved Vestersiasentret, men også på jordet vis av vis stoppestedet.

Hovedansvarlig:
Vestre Storfjord Lysløypelag

Melen

Foreløpig program:
Vi har flere partytelt med sitteplasser, storskjerm i telt (alt blir sendt direkte), toalett, salg av mat og drikke, aktiviteter for alle og noe spennende "sprell" som er under planlegging. Vi i Melen Vel ønsker store og små, og gjerne andre lag og foreninger, velkommen. Vi skal gjøre dette til en flott opplevelse for alle oss og han Dag Otto.

Facebook-arrangement:
Arctic Race Melen 2017

Parkering:
Det blir god plass til parkering på Melen (husk at veiene stenger ca. 11.30)

Hovedansvarlig:
Melen vel