ORIENTERING TIL BRUKERE I PLEIE OG OMSORGSTJENESTEN OG ANDRE I STORFJORD KOMMUNE OVER 75 ÅR

Storfjord kommune har vedtatt at den hjemmebaserte omsorgs-tjenesten skal styrkes, slik at de eldre og andre med bistandsbehov skal kunne bo hjemme så lenge de ønsker det og få tilbud om hjelp fra kommunen etter behov.

For å få dette tilbudet på plass, må kommunen gjennomføre en kartlegging av nåværende og fremtidige behov slik at vi blir i stand til å dekke kommende behov.

Kartleggings-teamet består av sykepleiere med videreutdanning i eldreomsorg/alderspsykiatri (Sissel Bjørklund og Viktoria Nilsen). Vi vil besøke de som har et hjelpetilbud i dag og andre som ønsker det. Vi ringer og avtaler tidspunkt med de som i dag har et tilbud fra kommunen. Spørreskjema sendes i posten.

De over 75 år, som ikke har tilbud fra kommunen i dag, vil også få spørreskjema tilsendt i posten.

Vi ber om at skjemaet fylles ut ved å merke av enten JA eller NEI på de spørsmål som er stilt. Trenger dere hjelp til å svare på spørsmålene, kan dere ringe Sissel eller Viktoria – telefon 777 14788 – mellom klokken 08.00 og 15.00.

Spørreskjemaet har med en ferdig frankert konvolutt. Vi ber om å få dette tilbake så snart som mulig. Undersøkelsen vil bli behandlet fortrolig, og vi håper at du ønsker besøk av kartleggingsteamet slik at vi sammen kan vurdere ditt behov. Da krysser du av for det og setter navnet ditt på arket du sender tilbake. Eventuelt kan du ta kontakt med en av oss på tlf. 777 14788, Åsen omsorgssenter.

Med hilsen  Kartleggings-teamet.