Sommerfugl
Deltid

Dette skrev Storfjord kommune om deltid i sin søknad til Kommunaldepartementet i mai 2008:

Kommunen har startet et arbeid med den målsetting å redusere uønsket deltid. Det er gjennomført en kartlegging i PLO-etaten, som i dag har 90 arbeidstakere. Nå er en gruppe i arbeid som skal kartlegge alle etater og komme med forslag. Foreløpige tiltak kan være å iverksette ca 2 stillinger til vikarressurs fordelt på 4 avdelinger i tjenesten, opphør stillinger under 50 % fra 01.01.09, avvikle sovende nattevakt turnus, og gjennomføre lik avlønning for skiftarbeidere kvinner og menn.

Vi er av den oppfatning at resultatet av dette prosjektet vil gi en annen arbeidsdag for mange ansatte, forutsigbar arbeidssituasjon, større tilfredshet mht faste inntekter og større kontinuitet i arbeidssituasjonen overfor både bruker, kollegaer og faget.

Deltid

Storfjord kommune ønsker så langt det lar seg gjøre å bidra til at de som ønsker heltidsstillinger i kommunen skal få det. Deltidsbanken er ett tiltak for å sikre et bedre system for alle som jobber i faste deltidsstillinger når stillinger lyses ledig.

 
Hva er deltidsbanken?
·         Et register over alle deltidsansatte som ønsker større stilling i kommunen
·         Som registrert i deltidsbanken får du tilsendt alle internutlysninger i posten slik at du alltid er informert om ledige stillinger i hele kommunen.
·         Deltidsbanken gir bedre oversikt over ubenyttet kompetanse, og kan også benyttes som en ”vikarpool”.
 
Hva må du gjøre?
·         Vedlagte skjema fylles ut for å bli registrert.
·         Søke på alle ledige stillinger du er interessert i. Husk CV.
·         Være villig til å jobbe på i en annen avdeling/et annet sted for å oppnå større stilling.