Torsdag var småskole-elever fra alle skolene i Storfjord, samt en spansk skole, på tur langs Lulledalen skogsti. Selv om det regna i deler av kommunen, var det godt vær i dette området, og muligheter for både pølsebål og andre aktiviteter.

Elvevoll skole har i disse dager Comenius-besøk fra Spania, og inviterte sine spanske venner med på tur langs Lulledalen skogsti sammen med elever fra Skibotn og Hatteng skole. Langs stien, som åpna publikumssesongen tidligere i vår, er det mye spennende å se på. Noen blomsterarter er allerede i gang med blomstringa, og dvergspetten har sitt eget reirhull i ei or.

Mest spennende var det kanskje å produsere sin egen kullstift, som fint kunne brukes til å tegne etterpå. Skogmesteren, som har bygd opp den fine stien og som var med på turen, fikk mange hyggelige hilsener etter turen. - Det har vært en hyggelig tur med masse lærerike ting! skriver en av elevene, og vi håper alle de andre er enige.

Lulledalen skogsti er vel verdt et besøk enten man er stor eller liten. Langs stien er det satt opp informasjonsplakater som forteller om plantelivet i området, og en av kommunens 22 trimpostkasser befinner seg her. Ved enden er det også mulighet for å ta seg en rast og koke seg litt kaffe. God tur!

(Foto: John Ivar Larsen)