Kulturprisvinnere 2010_300x225
Tormund Kristiansen og Hermod Hansen fra Storeng Steindal Trim mottar kulturprisen av rådmann Ellen-Beate Jensen Lundberg.

Fra styret i Storeng og Steindal Trim, møtte leder Hermod Hansen og Tormund Kristiansen for å motta prisen og rådmann Ellen Beate Jensen Lundberg stod for overrekkelsen. Kulturprisen består av et pengebeløp på kr. 3 000, en plakett med tekst og en flott bukett.

Kulturprisvinneren for 2010 var foreslått av to ulike forslagsstillere. Storeng og Steindal Trim har gjort seg positivt bemerket gjennom å legge til rette for ulike aktiviteter for store og små gjennom året. De arrangerer turmarsjer og gjennom dugnader driver de Steindalshytta og Akselstua på en god måte som kommer besøkende og turgåere fra fjern og nær til gode. Steindalen med breen, er et av de mest kjente utfartsområder i Nord Troms og dalen og hytta besøkes også av reisende fra f.eks Japan og Frankrike, kunne lagets leder fortelle kommunestyret. Som et ekstra pluss, er det satt opp informasjonstavler langs turstien der turgåere kan lese om flora, fauna og noen historiske beretninger. Navnene på de ulike skiltene er både på norsk og samisk. 

Logg deg gjerne inn på lagets hjemmeside for å lese mer om det aktive laget på Vestersida.

Storeng og Steindal Trim si hjemmeside