Informasjon angående Vittula-prosjektet - Kulturveckan. Storfjord og Kåfjord kommune forbereder seg til markeringa i Pajala i uke 39.

I vårt prosjekt "Havlandet", som er en del av Vittula-prosjektet, vil det legges til rette for at næringslivet i våre to kommuner kan promotere seg selv ved at materiale, enten i form av brosjyrer, informasjonsmateriell eller ferdige produkter kan stilles ut på vår stand. Her er det mulig for næringslivsprodusentene selv å være tilstede. Det presiseres at dette ikke vil være en vanlig salgsmesse, men at produkter som er utstilt kan selges ved avslutning/nedrigging av standen på søndag den 26. september. Det er opp til hver enkelt om de vil selge av sine produkter.

De fra næringslivet som vil dra nedover eller vil sende produkter med oss, bør ta kontakt snarest mulig. Reise og opphold må dekkes av den enkelte næringsrepresentant.

Overnatting på skole/internat i flatseng kan eventuelt ordnes av oss i kommunene, men etter avtale.

Dette gir dere muligheten til å treffe kunder og samarbeidspartnere fra Tornedalsområdet og resten av verden. Det arbeides med å lage en power-point presentasjon av bedrifter og organisasjoner i Storfjord og Kåfjord, bedrifter som har produkter eller tjenester som er relevant for folk i Tornedalen. I denne forbindelse er vi interessert i logoer eller annet markedsføringsmateriell.

Vi ønsker dere velkommen til å delta!

Se også www.vittula.info

Kontaktpersoner i Storfjord:
Aksel Sollie og Maria Figenschau, tlf. 777 14500

Kontaktpersoner i Kåfjord:
Gerd Steinnes Nilsen og Ole-Bjørn Fossbakk, tlf. 777 19000