Ledig stilling som barnevernmedarbeider, vikariat, 100 % stilling

Stillings ID: 913 (må oppgis i søknaden)

Storfjord kommune har ledig 100 % stilling som barnevernsmedarbeider i perioden 01.04.11 – 31.03.12. Stillingen er et vikariat i forbindelse med at barnevernleder midlertidig går over i annen stilling.

Vi søker etter en person med sosialfaglig høyskoleutdanning, fortrinnsvis barnevernspedagog, men også andre med relevant utdanning/praksis kan søke.

Arbeidsoppgaver vil være: saksbehandling etter Lov om Barneverntjenester,  men også andre arbeidsoppgaver innenfor tjenesteområdet må påregnes.
Stedfortrederfunksjon i barnevernleders fravær kan bli tillagt stillingen.

Storfjord kommune vil at våre arbeidsplasser skal gjenspeile kommunens visjon: Mangfold styrker. Vi ønsker representasjon av begge kjønn i alle stillingskategorier og vi jobber aktivt for at våre virksomheter skal preges av et flerkulturelt miljø. Samisk og kvensk/finsk kultur- og språkkompetanse er ønskelig.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Intervju må påregnes.

Lønn etter tariff.

Vi oppfordrer alle søkere til å benytte kommunens elektroniske søknadsskjema.
Dersom dette ikke kan brukes, sendes skriftlig søknad med fullstendig CV over relevant utdanning og praksis til Storfjord kommune, Tilsettingsutvalget, 9046 Oteren. Søknader som ikke er vedlagt egen CV vil ikke bli behandlet.
Kopi av vitnemål/attester skal ikke sendes med søknaden, originale vitnemål/attester tas med til eventuelt intervju.

Søknadsfrist: 12. april 2011.

Tiltredelse: snarest.

Nærmere opplysninger om stilling kan rettes til avdelingsleder Roger Sommerseth på tlf. 77 21 28 00.