Brukerstyrt personlig assistent – ID 705

Brukerstyrt personlig assistent (BPA) er en alternativ måte å organisere praktisk og personlig hjelp til funksjonshemmede med behov for assistanse i dagliglivet. Arbeidet omfatter bistand til personlig stell, praktiske gjøremål samt delta i sosiale aktiviteter.

Storfjord kommune er arbeidsgiver. Brukeren er oppdragsgiver/arbeidsleder og avtaler selv arbeidsinnholdet i henhold til vedtak etter Lov om sosiale tjenester.

Med forbehold om politisk godkjenning søker vi etter Brukerstyrt personlige assistenter til en funksjonshemmet mann i 50 – årene, inntil 5 årsverk.

Turnus vil bli lagt opp etter døgnkontinuerlig tilsyn med hvilende nattevakt.

Krav til kvalifikasjoner:
Det kreves ingen formell utdanning, men det vil bli lagt stor vekt på personlig egnethet og skikkethet og være avgjørende for tilsettingen.  
Det vil være et krav å delta på kurs/opplæring ifht ordningen BPA.

Stillingen krever førerkort klasse B.

Vi søker medarbeidere som er pålitelige, samarbeidsvillige, fleksible, initiativrike, har godt humør og er opptatt av kvalitet og service. Menn oppfordres til å søke, helst med interesse for/kunnskap om følgende: hobbysnekring, friluftsliv, idrett.

Avlønning etter tariff. Intervju må påregnes.

Arbeidsoppgaver:
Arbeidsoppgavene er i hovedsak rettet mot å tilrettelegge hverdagen for brukeren. Dette vil være direkte brukerbistand, utøvelse daglige omsorgsfunksjoner, praktisk bistand, deltagelse i aktiviteter opplæring og veiledning. 


Spørsmål om stillingene kan rettes til avdelingsleder Hege Figenschau på tlf. 98 28 91 50 eller
sykepleier Linda Tillnes tlf: 77 71 47 50

Søknad med påført ID-nummer skal sendes:
Storfjord Kommune
Tilsettingsutvalget
9046 OTEREN.

Søknadsfrist: 02.08.2010


Søknad uten CV og minst 2 referanser vil ikke bli behandlet. I henhold til helsepersonelloven §20a skal alle legge fram politiattest når en bekrefter tilbudt stilling.

 

Etatssjef plo - brukertjenesten