FAGLEDER PSYKISK HELSE

100 % fast stilling ledig fra 01.10.2005.

Stillinga er tillagt hovedansvaret for utvikling av tilbudet innen psykisk helsevern.
Avdelinga for psykisk helsearbeid har eget budsjett med egen fagleder og har som mål å være et lavterskeltilbud. Stillinga er lagt inn i helse- og sosialetaten, og samarbeider spesielt med kommunens hjemmetjeneste og tjenestene for psykisk utviklingshemmede. Fagleder psykisk helse leder arbeidet med Opptrappingsplanen for psykisk helse, som også omfatter en delplan for barn og ungdom.

Organisasjonen er nå inne i en spennende omleggingsprosess som har som mål å få til en nær samhandling på tvers av deltjenestene til det beste for den enkelte bruker og ansatt.

Vi har botilbud, dagsenter og ASVO. Godt tverrfaglig samarbeid og godt og kreativt arbeidsmiljø. Storfjord kommune satser på kompetanseheving og utviklingsarbeid, og avdelinga arbeider spesielt med det.

I tillegg til denne ledige 100 % stillingen, har avdelinga en 50 % stilling psykiatrisk sykepleier.

Arbeidet vil bestå av :
· Tilrettelegging og utvikling av tilbud innen psykisk helsevern.
· Klientrettet arbeid
· Personalarbeid og veiledning av helsepersonell.
· Samordning av tiltak internt og samarbeid mellom de ulike linjetjenestene.
· Planarbeid.
· Koordinere samarbeid med spesialisthelsetjenesten.

Vi søker etter sykepleier med tilleggsutdanning innen psykiatri, men andre med høgskoleutdanning innen helse- og sosialfag med tilleggsutdanning og erfaring innen psykisk helsevern oppfordres til å søke.

Vi etterspør interesse og erfaring for ledelse og evne til samarbeid, og ønsker en medarbeider som har stå på vilje og godt humør. Personlig egnethet , datakunnskaper og samisk og kvensk kultur- og språk kunnskap vektlegges. Og vi etterspør også interesse/kompetanse innenfor rusproblematikk.

Det vil bli foretatt intervju. Kommunen vil være behjelpelig med bolig. Tilsetting skjer i henhold til lover, reglement og gjeldende tariffavtale.

Nærmere opplysninger kan fås hos psykiatrisk sykepleier Ketil Slettli, tlf. 777 14500.

Søknad med kopier av attester, vitnemål samt henvisning til referanser sendes Storfjord kommune, Tilsettingsutvalget, 9046 OTEREN.

Søknadsfrist: 13. august 2005