Fast vikar kontortjeneste 50%-stilling + 20%-stilling sekretær

50 % stilling som fast vikar i kontortjenesten er ledig fra 01.02.11, eller med tiltredelse så snart som mulig.
Stillingen er ment å være en ressurs hvor vedkommende skal gå inn i kontorstillinger hvor det er sykefravær, permisjoner og lignende. Av den grunn må man også påregne å jobbe inntil 100% ved lengre sykefravær. Denne stillingen vil også bli tillagt fast 20%-stilling som sekretær i serviceavdelinga på rådhuset.

Stillingen som fast vikar blir i utgangspunktet plassert i serviceavdelinga på rådhuset. Øvrige kontorer med vikartjeneste vil kunne være økonomiavdelingen, driftsetaten, omsorgssentra, skolene. Nødvendig opplæring i hovedoppgaver og gjøremål på de ulike kontorene vil bli gitt.

Vi søker etter en person med god kontorfaglig kompetanse, gjerne med fagbrev i kontorfaget, men også andre med relevant utdanning og praksis kan søke. Det legges vekt på god serviceinnstilling, evne til samarbeid og det å kunne jobbe selvstendig. Arbeidet krever også gode kunnskaper i bruk av data.

Spørsmål om stillingen kan rettes til kontorsjef Trond Roger Larsen eller fagleder for serviceavdelinga Klara Steinnes – tlf. 772 12800.

Intervju vil bli benyttet.

Stillingen avlønnes i h.h.t. tariff for slike stillinger – fagarbeiderlønn vil variere mellom kr. 279.200-335.300 etter lønnsansiennitet.

Søknad, vedlagt en oversikt over utdanning og praksis (CV), sendes Storfjord kommune, tilsettingsutvalget, 9046 Oteren. Søknader uten egen CV vil ikke bli behandlet. Attester og vitnemål medbringes til intervju.


Søknadsfrist: 8. januar 2011