Storfjord kommune søker kvalifisert kystsoneplanlegger.

Storfjord kommunestyre har vedtatt å igangsette arbeidet med å gjennomføre planprosess som fører fram mot kystsoneplan. Kommunen søker etter planlegger for en periode på inntil to år.
Dersom Kåfjord og Lyngen beslutter å delta i planarbeidet, vil kystsoneplanen også inkludere Kåfjord kommune og deler av Lyngen kommune.

Vedkommende søker må ha fiskerifaglig og planfaglig kompetanse, samt relevant erfaringsbakgrunn. Vedkommende må kunne bruke databasert planverktøy. Det anses som en fordel at vedkommende også har kjennskap til kultur og næringsliv i kommunen/regionen. Kystsoneplanen vil ha status som kommunedelplan, og skal vedtas i kommunestyret, alternativt i de tre respektive kommunestyrer.

Det foreligger et forprosjekt til felles kystsoneplan for de tre kommuner. Dette vil danne grunnlag for det videre planarbeidet, som ellers kan bli justert etter nærmere vedtak gjennom styringsgruppen.

Det etableres styringsgruppe for planarbeidet, og det vil bli nedsatt faglige arbeidsgrupper.

Det kan bli aktuelt å bruke den engasjerte planleggeren til andre planoppgaver dersom det ligger til rette kapasitetsmessig og fagmessig.

Arbeidssted vil være ved rådhuset på Hatteng.

Det vil bli benyttet intervju.

Lønn etter nærmere avtale.

Nærmere opplysning ved rådmann Maar Stangeland i Storfjord kommune.

Søknad med egen oppstilling over CV sendes Storfjord kommune, 9046 Oteren innen 7.1.2009
Originale vitnemål og attester tas med til intervju.