Storfjord kommune vil at våre arbeidsplasser skal gjenspeile kommunens visjon: Mangfold styrker. Vi ønsker representasjon av begge kjønn i alle stillingskategorier og vi jobber aktivt for at våre virksomheter skal preges av et flerkulturelt miljø. Samisk og kvensk/finsk kultur- og språkkompetanse er ønskelig.

Brukertjenesten i Storfjord består av fagområdene rus, psykisk helse og barnevern. Tjenesten har nylig fått vedtatt en organisering i 3 team med en fagleder for hvert av teamene. I faglederansvaret ligger bl.a. koordinering, planlegging, og avgjørelsesmyndighet av saker vedr våre brukere. Siden organiseringa nylig er trådt i kraft vil fagleder også være sentral i prosessen videre, både med hensyn til fagutvikling og den vanlige drift. Pr dato er ca 40 % av stillingen beregnet på faglederansvaret og resten må brukes kurativt. Det forventes likevel en fleksibel holdning til denne fordelinga.

Vi søker etter person med 3-årig høyskoleutdanning og videreutdanning i psykisk helsearbeid. Av personlige egenskaper som vektlegges sterkt er bl.a. fleksibilitet, selvstendighet, samarbeidsevne og ”stå-på”-vilje.

Intervju vil bli vurdert.
Minimum 2 referanser må oppgis i søknaden.
Lønn etter nærmere avtale.
Søknadsfrist: 23.07.10.
Utlysning skjer både internt og eksternt.

Ytterligere opplysninger fås ved henvendelse til fagleder psykisk helse Magnhild Aabrekk eller avdelingsleder Linda Rasmussen på tlf 772-12860.

Søknaden merkes med ID. nr 670 og vedlegges CV. Søknader som ikke er vedlagt egen CV vil ikke bli behandlet. Kopi av vitnemål/attester skal ikke sendes med søknaden, originale vitnemål og attester tas med til eventuelt intervju.

Søknad vedlagt CV sendes: Storfjord kommune, Tilsettingsutvalget, 9046 Oteren