Bollmannsveien

Jeg ønsker ikke å bruke digital turlogg

Dersom du ikke ønsker å benytte deg av den digitale turloggen er det fremdeles mulig å delta i konkurransen ved å benytte de ordinære konkurranseskjemaene i papir.

Jeg har allerede besøkt mange kasser uten kode

Dersom du har besøkt noen av kassene før kodekortet er kommet på plass kan du få tilsendt kodene på e-post fra fysak@storfjord.kommune.no. Du får svar etter ferieavviklinga i midten av august.

Jeg vil ikke ha navnet mitt på internett

Du kan likevel benytte den digitale turloggen, men legge inn en brukerprofil som anonymiseres på de offentlige listene dersom du ønsker det. Vær oppmerksom på at navnet ditt likevel vil bli publisert på Storfjord kommunes hjemmesider når konkurransen er over og premietrekninga skal foretas.

Jeg deltar i klassen for handikappede

Klassen for handikappede er den samme som klassen for 62+. For å havne i riktig klasse må du "jukse på alderen" og registrere deg med fødselsår 1910 i brukerprofilen. Alderen brukes ikke til annet enn i sortere deltakerne i riktig klasse, så det vil ikke ha betydning ellers.

Jeg har registrert kodene, men det synes ikke på lista

Det tar litt tid før registreringa blir aktiv på deltakerlista under kampanjene (konkurransene), så dersom den ikke synes med det samme kan du vente litt før du sjekker igjen.

Jeg fikk kodene av noen andre og trengte ikke å gå til kassa

Det nytter ikke å jukse, alle må skrive seg inn i boka som før. (",)