Kommunevåpen

Parastinden

Et friskt og aktivt Storfjord

Toppturløypa til Paras er merket

Vi kan melde om at toppturløypa til Paras er merket med røde trestikker og varder fra der løypa tar av fra Gappo -stien og til toppen. Det er også satt opp skilt ved Skredbekken der løypa tar av fra Gappo -stien. Takk til Tore og Rigmor Figenschau for god hjelp.

penger2

Tilskudd til drift av bygdeutvalg

Storfjord kommune gir tilskudd til drift av bygdeutvalg. Årets søknadsfrist er 1. oktober 2014

Elvevolldalen, ny bru

Et friskt og aktivt Storfjord!

Rundløypa på Elvevoll er klar!

Vestre Storfjord lysløypelag melder at siste del av rundløypa Langdalen - Borri - Elvevolldalen nå er klar, etter at bruene mellom Øver -og Nervannet i Elvevolldalen er gjort ferdig.

Fylkesmannen

Fylkesmannen i Troms

Kommunebilde for Troms 2013

Fylkesmannen utarbeider årlig en rapport som tar for seg utviklingen i kommuneøkonomien og tjenesteproduksjonen så vel som befolkningsutviklingen i Troms det siste året.

Bollmannsveien_utsikt

Er du rask kan du fortsatt bli med

Snart er det for sent å bestemme seg ....

Storfjorden

Forlenget høringsfrist for forslag til ny interkommunal kystsoneplan

Etter henvendelser er høringsfristen for innspill til forslaget til ny kystsoneplan for Lyngenfjorden forlenget til 1.oktober - 14.

Forslaget finner du her:

kulturprisen

Hvem bør få kulturprisen 2014?

Storfjord kommunes kulturpris deles ut annethvert år. I år skal kulturprisen deles ut for 15. gang, og vi håper på mange gode forslag til prisvinnere. Fristen er 1. november

telefon

Hatteng skole

Telefon- og nettforbindelse

Hatteng skole er p.t. uten telefon og nettforbindelse. Dersom du ikke får svar på telefon og e-post, så ligger forklaringa i overnevnte.

krollalfa_150x152

Furuslottet barnehage

IKT i barnehage

De ansatte i Furuslottet barnehage i Skibotn er startet opp med kompetanseheving innafor IKT.

Kitdalshyttene 01 Foto Terje Larsen

Ny trimkasse: Čazajávri (Kitdalshyttene)

Et frisk og aktivt Storfjord

Alle gode ting er tre: Nå presenterer vi årets tredje og siste nyhet på trimfronten: Čazajávri (Kitdalshyttene). Den mangler foreløpig kodekort, men ta bare kontakt med oss dersom du vil registrere deg på telltur.no.