I henhold til plan og bygningslovens § 20–5,2 ledd jf § 27 – 1 kunngjøres oppstart av rullering av kommuneplan for Storfjord kommune. Kommunestyret vedtok den 6.mai 2009 å igangsette rullering av kommuneplanen med ferdigstillelse 1.12.2010

 Gjeldende kommuneplan skal nå revideres.
 
Kommuneplanen setter opp mål for utviklingen av lokalsamfunnet, trekker opp retningslinjer for kommunens virksomhet i sektorene, og inneholder en arealdel for forvaltningen arealer og andre naturresurser.
 
Kommunestyret har vedtatt at formannskapet skal være politisk styringsorgan for planarbeidet. Kommunestyret har også vedtatt at det i arbeidet skal legges stor vekt på samarbeid med brukere, innbyggere og de folkevalgte.
 
I henhold til dette inviterer rådmannen innbyggere, brukere, politiske partier og grupper samt frivillige organisasjoner, om å komme med innspill til innhold i kommuneplanen.
 
Storfjord kommune håper på aktiv deltakelse og bred diskusjon om utviklingen i Storfjord og innhold i kommuneplanen.
 
Innspill til kommuneplanen fremsettes skriftlig innen 20.06.2009 og sendes Storfjord Rådhus, ”Utviklingsavdelingen” 9046 Oteren. Eventuelt kan de også sendes på e-post til kommunen via e-postadresse:
 
Storfjord kommune
Rådmannen