Storfjord kommune v/ ordfører Hanne Braathen har fått positive tilbakemeldinger på kommunens arbeid fra en nytilflytter, og det er selsvagt hyggelig. Alle typer konstruktiv tilbakemelding er med på å gjøre oss alle bedre, og tas gjerne imot!

"Kjære ordfører!

Jeg vet ikke helt hvem jeg skulle sende en takk til, men har nå funnet ut at du kanskje var den det passet best å sende en hilsen.

Vi er en familie på fire som nå i løpet av våren flytter til Storfjord kommune. Undertegnede kjenner ingen i kommunen (forutenom svigerfamilie), noe som gjør at man danner seg oppfatninger mye etter førsteinntrykk.

Grunnen til at jeg skriver en mail til deg er rett og slett for å si at jeg er utrolig imponert over den mottagelsen og serviceinnstillingen vi har fått fra alle vi har vært i kontakt med i kommunen. Vi har bl.a vært i kontakt med May Tove Lilleng, teknisk avdeling (Erling Lund), barnehagestyrer i Åsen, rektor på Hatteng- og Skibotn skole, helse og sosialsjef (Anne Dalheim) og Anne Lena Dreyer. Hos alle disse har vi møtt på positive, imøtekommende og serviceinnstillte personer uansett hva telefonen/mailen har dreiet seg om.

Det er ikke alltid svaret har vært helt hva vi skulle ønsket oss, men da har de fremlagt svaret på en sånn måte at vi har forstått at de skulle ønske de kunne hjulpet mer.

I tillegg har jeg det siste året brukt Storfjord sine sider på nettet til å holde meg oppdatert om hva som skjer. Nettsidene er bare knall !!!!! De gir god informasjon, og oppdateres nesten daglig. Her har dere gjort en kjempejobb!

Så hvis folket i Storfjord er halvparten så hyggelig og imøtekommende som disse, så må vi jo bare komme til å stortrives i kommunen... Dere får garantert min servicepris for året 2006...

Fortsett den gode jobbingen!"