Dette vil altså helt spesifikt være rettet mot skilting og merking av stier og løyper som følger Håndbok for skilting og gradering, se www.merkehandboka.no. Denne nettsiden er oppe og går fra i dag 22.04.13. Søknadsfrist 15. mai. Søknadsskjema: Skilting og gradering - Troms.

Fylket håper at det lokalt tas utgangspunkt i pågående friluftslivskartlegging og lokal kunnskap om stier og løyper slik at det søkes om tilskudd til de mest aktuelle områder/eksisterende stier el. løyper for skilting. Det vil også bli anledning til å søke om midler til infotavler, turkort etc. Gjensidigestiftelsen vektlegger samarbeid mellom offentlig og frivillige sektor i dette prosjektet, og er særlig opptatt av å bidra til gode folkehelsetiltak som når mange!

Målet med skiltingen er enkelt å greit en bedret infrastruktur for friluftslivet, til beste for både lokalbefolkning og besøkende, og økt aktivitetsnivå i befolkningen!

I tillegg lyser vi ut midler til annen fysisk tilrettelegging for friluftsliv i nærmiljøet. Det gjelder tilskudd til annen tilrettelegging i tilknytning til turløyper, raste- og bålplasser, fiskeplasser, utsiktsplasser etc. Søknadsfrist 15. mai. Søknadsskjema: Tilrettelegging for friluftsliv.

Ordningene har altså forskjellige søknadsskjema, alle disse kan ned på nett; www.tromsfylke.no