Bli med i trim-konkurransen!

De turgåerne som har besøkt alle trimpostkassene i Storfjord i løpet av perioden 1. juli - 15. september hvert år kan være med i ei premietrekning hver høst.

Når du har skrevet deg inn i boka på alle kassene i kommunen kan du ta kontakt med kulturkontoret på telefon {-CONTACTINFO VAL='PHONE'-}.(Nærmere informasjon i Mangfolderen hver høst.)

Bli med - opplev Storfjord-naturen!


I Storfjord er det i dag utplassert over 20 trimpostkasser, med startpunkt i de fleste bygder/bygdelag. Startpunktet for turstiene er markert med et skilt, og i tillegg er det ofte satt opp et ekstra skilt som skal markere hvor postkassa er hengt opp. Kart som viser utgangspunkt, løype-trasé og poster er lagt ut på kommunehuset, i butikker, på campingplasser og bensinstasjoner. På kommunehuset kan du også få ei kryssliste der alle trimpostkassene er oppgitt med en kort forklaring på hvor de befinner seg. Krysslista kan du også åpne her i word format.

Lengden på løypene varierer - noen er en knapp kilometer mens andre krever over en times gange. De fleste kassene ligger i lett tilgjengelig terreng og gir fine trimturer og
naturopplevelse for alle, mens noen få løyper byr på brattere stigning og høyere puls. Flere av løypene (både de korte og lange) ender på flotte utkikkspunkter der du kan skue ut over kommunen. Er du interessert i mer enn bare frisk luft og trim, vil du langs noen av stiene finne skilt med bilder og tekst om stedets flora, fauna og historie.

God tur!

Her finner du en avkrysningsliste (.doc) som du kan bruke ved besøk av postkassene.

Se også her for mere info.