Påmeldingsfrist: Låtskriver-kurs med Jenny (UKM workshop)

UKM Storfjord ønsker velkommen til ny låtskriverworkshop med Jenny. Kurset er for ungdom mellom 10 og 20 år, og er gratis. Kurset er både oppfølging for deg som deltok digitalt i mai, og for nye deltakere. Du trenger ikke å kunne noe om låtskriving fra før.

Dato: Lørdag 11. desember 2021
Klokkeslett: Kommer
Sted: Hatteng flerbrukshall
Påmelding: På sms til 478 38 674 innen 1. desember 2021

Her kommer Jennys presentasjon av seg selv og kurset:
«Hei! Jeg heter Jenny Sabel og jobber som sanger, pianist og låtskriver. Jeg har selv vært med på UKM i Storfjord mange ganger, siden det er hjembygda mi. UKM betydde veldig mye for meg og hjalp meg å finne ut at jeg ville bli musiker. Musikken jeg lager blir ofte plassert i sjangeren «indie/pop» og jeg har gitt ut en del musikk med bandet mitt Konradsen. Vi har vært på turné rundt i Norge og Europa, og i 2019 vant vi Spellemannsprisen for debutalbumet vårt.

«Hvordan skrive en låt?» I dette kurset vil jeg lære deg noen teknikker du kan bruke til låtskriving. Kurset er delt inn i to bolker. I den første bolken forteller jeg litt om disse ulike teknikkene og hvordan jeg og andre liker å skrive låter. I den andre bolken blir det tid til å jobbe med en egen låt og dele sine erfaringer. Det er også mulig å få tilbakemelding og hjelp i etterkant. Målet med kurset er ikke resultat, men hvordan man kommer frem til et resultat. Kanskje dette er noe for deg å være med på?

Arrangementet er støttet av UKM Arctic Troms og UKM Norge.

Arrangør: UKM STORFJORD
: Hatteng flerbrukshall
Tid: onsdag 1. desember
Kultur