Som ordfører i Storfjord kommune ønsker jeg deg hjertelig velkommen til vår vakre kommune. Vi gjøre det vi kan for at du skal føle deg velkommen som ny i Storfjord. Gjennom blant annet idretts- og kulturarenaer, skolen og dugnadsarbeid vil du møte og bli kjent med dine nye sambygdinger.

Storfjord har et stabilt folketall. Det er en indikasjon på at vi trives i vår kommune. Gjennom århundrer har det vært mye innvandring til Storfjord spesielt fra Tornedalen og døler fra dalene sørpå. Det betyr at vi har et stort mangfold av kulturer som gir oss en unik styrke. Derfor er kommunens slagord “Mangfold styrker”.

Storfjord ligger sentralt plassert på Nordkalotten. Vi har nærhet til Tromsø samt at vi er den eneste kommunen i Norge som grenser til to EU-land. Vi har oppmerkede turløyper rundt om i hele kommunen. Du kan også ta deg en terrengsykkeltur på ca. 7 mil i merket løype fra Hatteng over fjellet til Skibotn.  Ta gjerne i bruk vår fantastiske natur.

Som ny i Storfjord håper jeg at du vil være med å utvikle kommunen til beste for alle som bor her.

I menyen til venstre kan du lese mer om det tilbudet vi har til deg som vurderer å flytte hit eller er nytilflyttet. Ellers anbefaler vi at du leser mer om de tjenestene kommunen vår tilbyr til innbyggere og etablerere under Innbygger og Næring og utvikling i toppmenyen.

 

Med vennlig hilsen

Knut Jentoft
ordfører