I Storfjord er det utplassert over 25 trimpostkasser. Lengden på løypene varierer- noen bare noen hundre meter mens andre løyper passer bedre for en dagstur. De fleste kassene ligger i lett tilgjengelig terreng og gir fine trimturer og naturopplevelse for alle, mens noen få løyper byr på brattere stigning og høyere puls. Flere av løypene ender på flotte utsiktspunkter der du kan skue utover kommunen. Er du interessert i mer enn bare frisk luft og trim, vil du langs noen av stiene finne skilt med bilder og tekst om stedets flora, fauna og historie.

Her finner du beskrivelser av alle turene i Storfjord, med kartblad for hver enkelt: telltur.no

Konkurranseregler

Turgåere som har besøkt trimpostkassene i Storfjord i løpet av perioden 1. juni – 31. oktober hvert år får en deltakerpremie. I tillegg trekkes det ut en hovedpremie i hver klasse. Du kan velge om du vil gå til 10/20 ulike kasser eller samle poeng. Dersom du velger å samle poeng kan du gå flere turer til samme kasse. Poeng tildeles etter vanskelighetsgrad: Grønn = 5 poeng, Blå = 10 poeng, Rød = 30 poeng.

Konkurransen er delt inn i 3 klasser:

1. Barn (0 - t.o.m. det året du fyller 17 år) - minst 10 ulike kasser eller 100 poeng
2. Voksne - minst ulike 20 kasser eller 250 poeng
3. Godt voksne (62+) inkl. funksjonshemmede - minst 10 ulike kasser eller 100 poeng

Vi lover en liten ekstrapremie til alle som har gått til alle kassene i løpet av sesongen, enten alle trimkasser eller alle toppturkasser.

Konkurranseskjema

Papirskjema:

Word eller pdf

Elektronisk registrering:

For deg som liker å bruke elektroniske tjenester og mobilregistrering er kanskje nettportalen telltur.no et godt alternativ til de gamle papirskjemaene for postkassekonkurransen.