Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Reglement - leie av Skolehytta

Retningslinjer for Skolehytta i Paras (rev. jan 2020)

 

 

 • For skoler og barnehager i Storfjord kommune vil bruken av hytta være gratis. Godkjente private barnehager i Storfjord kommune vil være omfattet av denne ordningen om gratis bruk. Andre leietakere må betale for bruk i henhold til regulativ.

 

Prisliste

Kategori

Pris

 

Innbygger i Storfjord

Andre – ikke fra Storfjord

Honnør / pensjonister

Kr. 50

Kr. 100

Voksne

Kr. 100

Kr. 200

Ungdom/barn 10-14 år

Kr. 50

Kr. 75

Barn 10 år og yngre

Gratis

Gratis

 

 

Perioden 1. september til 31. januar:

 • 25. juni: Frist for barnehager og skoler i Storfjord kommune å reservere bruk i perioden 1. september til 31. januar.

 

 • 1. juli: Fra denne datoen kan andre som ønsker å leie hytta i perioden 1. september til 31. januar sende e-post til kommunen eller ringe for å reservere leie. Henvendelser i forhold til å reservere skolehytta som sendes inn før kommunes e-post system registrerer at det er blitt 1.juli, vil ikke bli tatt hensyn til. Fra 1. juli er det prinsippet først til mølla som gjelder.

 

 

Perioden 1.februar til 31. august:

 • 1. januar:

  Frist for barnehager og skoler i Storfjord kommune å reservere bruk i perioden 1. mars til 31. august.

   

 • 15. januar

 • Fra denne datoen kan andre som ønsker å leie hytta i perioden 1. februar  til 31. august sende e-post til kommunen eller ringe  for å reservere leie. Henvendelser i forhold til å reservere skolehytta som sendes inn før kommunens e-post system registrerer at det er blitt 15. januar, vil ikke bli tatt hensyn til. Fra 15. januar er det prinsippet først til mølla som gjelder.

   

 

 • Driften av skolehytta i Paras er tenkt å være selvfinansierende. Inntektene skal være med på å finansiere innkjøp av ved, gass, toalettpapir, stearinlys, fyrstikker o.l. Det skal også dekke godtgjørelse til tilsynsansvarlig, forsikring, vedlikehold og innkjøp av evt. utstyr.

 

Prisene vil være gjeldende til annet vedtak er fattet. Prisene som er oppgitt gjelder leie av hele hytta og er pr. person.

Prisen inkluderer bruk av ved og gass.

Publisert | Oppdatert 06. januar 2020