Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ungdomskontakt

Ungdomskontakten er en nyoppretta prosjektstilling for ungdom mellom 13 og 23 år. Tilbudet er for deg som bor i Storfjord og Storfjordungdom som oppholder seg utenfor kommunen i rimelig nærhet (f.eks. Tromsø, Bardufoss). Ungdomskontakten har taushetsplikt, men har også opplysningsplikt på lik linje med andre helsetjenester. Tilbudet er gratis.

Hva arbeider ungdomskontakten med?

Ungdomskontakten skal ivareta ungdommen i Storfjord. Tida til ungdomskontakten er til og for ungdommen, og den viktigste oppgaven er å være til stede for ungdommen. Ungdomskontakten skal, i samarbeid med ungdommen,få til nye fritidsaktiviteter i Storfjord.
Du kan ta kontakt om du ønsker noen å prate med, ønsker å sette i gang en aktivitet, trenger hjelp med noe eller du ikke vet hvem du skal ta kontakt med.  I noen tilfeller er ikke ungdomskontakten riktig person, men kan hjelpe deg med å få kontakt med riktig person.

Hvor holder ungdomskontakten til?

Ungdomskontakten har kontor på rådhuset, inngang nord, 2.etasje. Ungdomskontakten er i utgangspunktet der ungdommen er, f. eks. ungdomsklubbene og andre arenaer der ungdom er. Hun arbeider til vanlig på dagtid, men også på ettermiddag, kveld og i helger ved spesielle anledninger.

Kontaktinformasjon

Ungdomskontakten heter Karoline Steinvik og er utdannet sosionom.

Mobil: 400 28 836
e-post: karoline.steinvik@storfjord.kommune.no

Besøksadresse: Oldersletta 3, rådhuset inngang nord, 2.etasje