MUSIKALFORESTILLING MOT RUS

Team Action har reist rundt med nye elever hvert år de siste åtte årene. I år har de med seg en elev fra Storfjord. Sammen med de andre kunne han vise musikalen "The Intruder", som skal være holdningsskapende og forebyggende.

Musikalen tar opp temaer som rus og stoffmisbruk, gjengmentalitet og vold, men også drømmer om framtida. Gjennom disse temaene ønsker Tema Action On The Road å sette fokus på trender i ungdomskulturen, og vise veien til en rusfri livsstil. Forestillinga kommunisere med de unge gjennom ei moderne ramme med tøff musikk og en proffesjonell scene, og elevene som så forestillinga ga tilbakemeldinger som "stilig" og "kjempetøft".

OGSÅ KONSERT

I tillegg til skolemusikalen, bød Team Action på et konsertopplegg. Publikum talte 75 da showet starta, og fikk med seg et flott multimediashow med sang, musikk, dans, drama og video og svært gode prestasjoner fra utøverne.

De vel 20 deltakerne i Team Action reiste i helga videre til Skjold, Hammerfest og Lakselv, men utelukker ikke at de kommer tilbake neste år!

Du kan lese mer om Hedmarkstoppen folkehøgskole og Team Action på deres egen hjemmeside. Kanskje er du elev her neste gang de reiser på turné?

(Bilder fra Team Action)