Storfjord kommune har en ledig fastlegehjemmel på 850 listepasienter fra 15.08.05. Legekontoret består av to fastleger og en turnuslege, og er samlokalisert med fysioterapi-, helsesøster-, og jordmortjenesten. Det er et veldrevet legekontor, med godt arbeidsmiljø og velutstyrt. Winmed journalsystem. Helsesenteret holder til ved Oteren, som er en times kjøring fra Tromsø by. Det er vel 1900 innbyggere, men økende befolkningstall i kommunen. Storfjord er den sørligste av Nord- Troms kommunene med påfølgende skattefordel og avskrivning av studielån.

Det er legevaktssamarbeid med Lyngen kommune, med åtte- delt legevakt der vaktsentralen ligger på Lyngseidet i Lyngen. Søker har rett til og plikt til å delta i legevaktsarbeidet. Kommunen vil være behjelpelig med å finne bolig.

Formelt er det kommuneoverlege stillingen i 40% som er ledig, resterende 60% er altså fastlegehjemmel. I tillegg har kommunen kommunelege II, som også er helsesjef i 30%. I tilfelle intern utlysning av kommuneoverlege stillingen, vil stillingen som kommunelege II i 20 % og fastlege i 80% være ledig. Det er derfor viktig at søker vektlegger hvilken stilling som er første prioritet, det vil si kommuneoverlege eller kommunelege II.

Søker må beherske norsk språk, muntlig og skriftlig. Det legges særlig vekt på personlige egenskaper og samarbeidsevne ved tilsetning. Videre må søker ha interesse både for kommunale oppgaver og kurativ praksis. Storfjord ønsker at de to kommunale stillingene er besatt av begge kjønn.

Ved spørsmål, ta kontakt med:
Storfjord legekontor: 777 14883
Helsesjef Hans- Olav Eriksen: 976 17720
Rådmann Maar Stangeland: 982 89060

Søknad sendes: Tilsetningsutvalget, Storfjord kommune, 9046 OTEREN

Søknadsfrist: to uker etter utlysning (13.07.05)