Vi har allerede fått inn skjema fra to barn og seks voksne som har gjennomført årets trimpostkassekonkurranse, men for deg som enda ikke har begynt er det fremdeles en måned igjen før fristen går ut! En av årets deltakere har besøkt alle postkassene i løpet av ei uke, men det er fullt mulig å komme i mål i løpet av den siste måneden som gjenstår uten å være like ambisiøs. Det gjelder bare å få på seg skoene og komme i gang!

Vi vil ha flest mulig ut på korte eller lange turer, derfor er også årets konkurranse er delt opp i ulike klasser slik at enda flere har muligheten til å delta.

1 Barneklasse (0 - 15)
Er du mellom 0 og 15 år, må du ha skrevet navnet ditt inn i minst 10 av trimpostkasse-bøkene. Det er valgfritt hvilke postkasser du besøker.

2. Voksenklasse
Er du voksen, må du som tidligere ha besøkt samtlige trimpostkasser som er satt ut i Storfjord. Per i dag er dette 22 stk.

3. Godt voksne (62+)
inkl. funksjonshemmede
Er du voksen og over 62 år eller har en funksjonshemming, kan du velge å stille i denne klassen. Da må du besøke minst 10 av de utsatte kassene. Hvilke er opp til deg sjøl å velge ut.

Konkurransen varer i perioden 15. juni - 30. september.

Alle som deltar er med i trekninga av en høvelig turpremie. Det trekkes en premie for hver klasse.

Skjema for postkassetrimmen finner du her. Det er også mulig å få liste over kassene, samt et enkelt kart, på Kommunehuset, Helsehuset eller hos Skogmesteren.