velkomstfolder hel
Forsida på velkomstfolderen.

Den lokale arbeidsgruppa i omdømmeprosjektet har brukt innspillene fra deltakerne på dialogseminaret 7. desember 2009 når de har vurdert veien videre for Storfjord sin del.

Det kom fram mange gode innspill som kan oppsummeres i ulike satsingsområder, og gruppa har i første omgang tatt for oss ett område som den har oppsummert slik: 

Storfjord kommune skal vise at vi ser og setter pris på hver enkelt innbygger.

Kommunen har allerede i mange år gitt en gave til alle nyfødte, og flagget på halv stang for alle avdøde. Gruppa ønsker å fylle rommet mellom disse punktene i livet (ungdom, innflytter, etablerer osv.), og det første tiltaket som er satt i gang er en velkomstfolder for innflyttere som heter Velkommen til Storfjord – et engasjert mangfold. Den aller første utgaven av den blei sendt ut til alle innflyttere i 4. kvartal 2009 i dag, og framover vil den bli sendt ut til nye innflyttere hvert kvartal. Ideen blei først lansert for kommunen av Skibotn bygdeutvalg for flere år tilbake, og er nå revitalisert gjennom dette prosjektet.

Du kan lese en pdf-utgave av folderen her:  Velkommen til Storfjord – et engasjert mangfold.

Det fine med denne folderen er at den er produsert lokalt, slik at ingenting er ”skrevet i stein”. Endringer og oppdateringer kan tas med fortløpende, slik at det til enhver tid er gyldig informasjon som sendes ut. Dersom noen  har tilbakemeldinger på dette tiltaket, eller forslag til andre tiltak som passer inn under målsettinga over kan disse sendes til omdømmemedarbeider Maria Figenschau på e-post maria@storfjord.kommune.no. Det er også mulig å ringe på tlf. 77 21 29 65 eller 400 288 67.