Vi gir tilbud om: 

Breddetilbud:

Ulike kurs med innføring i ulike musikkinstrumenter og andre kunstuttrykk som dans, drama, visuell kunst og lek med ord og tekst. Tilbudet er beregnet på nye elever som er nysgjerrig på kulturskolen, men ikke ennå vet nok til å bestemme seg for et tilbud. 

Kjernetilbud: 

Undervisning på flere blåseinstrumenter, piano, gitar, bass, slagverk, fiolin, barnekor, band, drama, dans, visuell kunst, skapende skriving.

Fordypningstilbud:

Elever som ønsker å satse ekstra og trenger undervisning på et høyere nivå enn det vanlige kjernetilbudet, vil bli ivaretatt gjennom samarbeid med andre kulturskoler. 

For alle tilbud gjelder det at det tas forbehold om tilgang på lærere.

Når blir undervisningen?

Enetimer blir hovedsakelig gitt i skoletiden, mens gruppeundervisning blir i SFO-tiden, i forlengelse av skoledagen eller på ettermiddagstid. Nærmere info om dette, se ”organisering av undervisningen”

Ventelister?

Da etterspørselen er stor, bør eleven være forberedt på å vente på plass. Elever på venteliste tas inn fortløpende i løpet av skoleåret dersom det blir ledig plass. Det kan være lurt å søke flere tilbud. Da er det større sjanse for å komme inn på noe. For nærmere info om opptakskriterier, se kulturkolens vedtekter.

Elevkontingenter:

Prisene oppdateres kontinuerlig på kommunens hjemmeside. Se prisliste: https://storfjord.custompublish.com/kulturskole.4504616-105405.html             

Kontingenten blir delt i to avdrag, ett på høsten og ett på våren, og regning sendes ut fra kommunen. For mer info om søskenmoderasjon m.m. se kulturskolens vedtekter.

 

Hvordan melde seg på?:

Påmelding foregår via administrasjonsprogrammet SpeedAdmin. Her må hver elev/foresatt opprette en bruker ved å følge denne linken: 

https://nostorfjord.speedadmin.dk/tilmelding#

Frist for søknad om plass er 1. mai. Eleven beholder tildelt plass til den sies opp.

Frist for utmelding er 1. desember for vårsemesteret og 1. mai for høstsemesteret.