kassa i elvevolldalen
Kassa i elvevolldalen ligger ved Nervatnet. Foto: Maria Figenschau.

Startpunkt

Turen til Elvevolldalen har start fra skogsveien på nordsida av elva. Her er det muligheter for parkering flere steder. Startpunktet for Langdalen er ved Elvevoll oppvekstsenter, der du kan parkere ved gymfløya. Du kan komme deg til Borri via begge disse rutene.

Varden på Borri
Varden på Borri. Foto: Maria Figenschau.

Løype

Trimpostkassa i Elvevolldalen befinner seg ved en stor stein ved Nervatnet, ca. 2 km oppover dalen (lengden avhenger av hvor langt nede du har parkert).

Løypa til Langdalen er ca. 3 km lang, og trimpostkassa er plassert ved stien som passerer forbi hytta. På denne sida er det bygd ei bru over Langdalselva noen hundre meter forbi trimpostkassa.

Det er tilrettelagt for å gå til Borri fra begge sider, både langdalen og Elvevolldalen. Denne traseen er ikke like tydelig merka overalt, og følger ikke en like tydelig sti som de to andre kassene. Kassa er festa på en varde. Den inntegna traseen på kartet er bare en av mulighetene. Det er også mulig å gå opp fra Elvevolldalen. Her er det i 2014 laga bru over elva nedenfor fossen, slik at det er mulig å passere tørrskodd.

Elvevolldalen, ny bru
Den nye brua i Elvevolldalen. Foto: Kåre Eriksen

Tips

Forsetter du oppover Elvevolldalen får du med deg begge Dalvatnan. Dette området er fint for dagsturer med små barn.

Kart og GPS-koordinater.

GPS-koordinater: (kommer)