Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Storfjord LAN 25. - 27. juni 2020 - utsatt pga. korona-situasjonen

Hva: Dette er et arrangement hvor spill- og data-interesserte møtes for å spille. De som deltar tar med seg sitt spilleutstyr. Deltakerne får tildelt en plass i hallen, og kobler opp sitt utstyret. Det vil bli arrangert ulike konkurranser i spillene, med premier. Det vil også være mulig for andre å komme innom for det sosiale og det vil være andre aktiviteter der (Playstation, Xbox, biljard, brettspill). Målet med arrangementet er å lage et hyggelig, sosialt og trygt arrangement. Arrangementet er gratis. Ungdom fra 13-23 år kan komme innom arrangementet selv om de ikke har meldt seg på, for det sosiale og aktiviteter. Men de må forlate område senest kl.22.00. Foreldre kan komme innom arrangementet for å se. Søsken kan være med ifølge med voksen.

Når: 25. juni kl.18.00 - 27. juni kl.12.00. Påmeldingsfrist kommer. Max 72 deltakere. UTSATT - NY VURDERING GJØRES TIL HØSTEN

Hvor: Flerbrukshallen på Hatteng

Aldersgrense: Arrangementet er for de i alderen 13-23 år! (Det året du fyller 13).

Matservering/kiosk: Deltakerne som er påmeldt vil få servert gratis gryterett og brød på torsdagen og fredagen, samt tørrmat fredag og lørdag. Deltakerne får tildelt kuponger ved registrering på LANet, for utdeling av mat og drikke. Ellers vil det være kiosksalg der deltakerne kan kjøpe kioskvarer, enkel varmmat og mineralvann.

Sove: Det er tilgjengelig 2 rom til å sove/slappe av. Det er også garderober tilgjengelig.

Ta vare på egen helse. Husk søvn, riktig drikke og ernæring. Vi vil be foresatte som sender sine håpefulle på LAN om å hjelpe oss med å gjøre dem oppmerksomme på viktigheten av å få i seg nok mat og søvn.

Vi er en gruppe av myndige personer som besørger vakthold og opprettholder normal orden.
Spørsmål vedrørende arrangementet kan rettes til Karoline Steinvik:
karoline.steinvik@storfjord.kommune.no eller tlf.: 400 28 836