Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Driftsinformasjon

Tverrdalen, Otertun og Skjellhumpen: Nye bøker

Flere av dere har meldt fra om behov for nye bøker på disse tre kassene, tusen takk for det! Bøkene er bytta eller i ferd med å bli bytta, og vi takker for hjelpa til de spreke trimmerne som har tilbudt seg å ta bøkene med på tur.

Tverrdalen

Borri: Ny postkasse på plass

Nå er den nye kassa - og bok - på plass på Borri. En sprek medhjelper gjorde jobben onsdag forrige uke. Kassa er tjora fast rundt varden med ståltråd i tillegg til at den er murt fast med stein, så nå håper vi den blir stående for all framtid. Takk for tipset om "forsvinninga" og takk for hjelpa!

Gå på sti

Trimkasse Fallstokkbakken: Ny bok på plass

Takket være en sprek dame er den nesten helt utskrevne boka på Fallstokkbakken nå erstatta med ei ny med blanke ark. Takk til deg som ga beskjed, og takk til deg som tok med litt ekstra baggasje på tur!

Fallstokkbakken

Trimkasse Borri: Postkasse og bok borte

Flere har meldt om at hele kassa på Borri er borte. Den er trolig tatt av sterk vind, men vi jobber for å få på plass ei løsning. Ta kontakt dersom du har gått "bomtur" og mangler kode for telltur.no. Takk til dere som har meldt fra!

Skrive i bok

Steindalsbreen: Kodekort mangler

En sprek turgåer har meldt fra om at kodekortet i kassa ved Steindalsbreen mangler. Dette prøver vi å få ordna så snart som mulig. Planlegger du tur til breen og kan tenke deg å hjelpe til, send sms til 40028867. Kode kan inntil videre fås via sms til samme nummer. Takk til den som ga oss beskjed!

Steindalsbreen 10 SDE_150x267

Otertun og Oterbakken: Reparert kasse, ny bok og ny penn

Tidligere denne uka fikk vi beskjed fra en sprek turgåer om at lokket på Otertun-kassa var ødelagt, og at boka var ødelagt. I tillegg mangla det skrivesaker på Oterbakken. Dette er nå retta opp i. Takk for meldinga!

otertun1

Svarteberget: Kodekort mangler

Vi har fått beskjed om at kodekortet på Svarteberget mangler. Vi skal forsøke å få det erstatta så snart som mulig. I mellomtida kan de som bruker TellTur og som har besøkt kassa få riktig kode ved å kontakte fysak@storfjord.kommune.no.

Svarteberget 1 LS

Trimpostkasse Borri: Ny bok på plass

Endelig er ei ny og tørr bok på plass i trimpostkassa på Borri. Takk til dere som har gitt beskjed om at boka var våt, og ikke minst en stor takk til den spreke karen som sprang opp med ny bok.
Skrive i bok