Skrive i bok
Postkasseboka må signeres.

Litt om løypene

Startpunktet for turstiene er markert med et skilt, og i tillegg er det ofte satt opp et ekstra skilt som skal markere hvor postkassa er hengt opp. Kart som viser utgangspunkt, løype-trasé og poster er lagt ut på kommunehuset, i butikker, på campingplasser og bensinstasjoner.

Lengden på løypene varierer - noen er en knapp kilometer mens andre krever over en times gange. De fleste kassene ligger i lett tilgjengelig terreng og gir fine trimturer og naturopplevelse for alle, mens noen få løyper byr på brattere stigning og høyere puls. Flere av løypene (både de korte og lange) ender på flotte utkikkspunkter der du kan skue ut over kommunen. Er du interessert i mer enn bare frisk luft og trim, vil du langs noen av stiene finne skilt med bilder og tekst om stedets flora, fauna og historie.

Alle løypene er beskrevet med kart og bilder på disse nettsidene, eller du kan laste ned kartheftet her: Trimpostkasser i Storfjord.

Gå på sti
Vandre med freidig mot!

Bli med i trim-konkurransen!

De turgåerne som har besøkt trimpostkassene i Storfjord i løpet av perioden 1. juni - 31. oktober hvert år kan være med i ei premietrekning hver høst.

Kokurransen er delt inn i tre klasser:
1. Barn (0-15 år) -  minst 10 kasser
2. Voksne - minst 20 kasser
3. Godt voksne (62+) inkl. funksjonshemmede - minst 10 kasser

Bruk konkurranseskjemaet du finner i lenka under, eller registrer deg som elektronisk bruker på telltur.no. Når du har skrevet deg inn i boka på alle kassene du må besøke kan du levere dette til kulturkontoret. Fristen er 1. november.

Ta kontakt med kulturkontoret på telefon 77 21 29 65 dersom du har spørsmål.