Dagene har blitt lysere og lengre, og snøen minker. Det er vår!
Under snøen ligger spirene til nye planter og gress, også bladene på trærne ligger ferdig til nye grønne og friske blader.
Det ser grått ut på våren, men bare varmen kommer spretter alt det nye friske fram.
Våren er mulighetenes årstid, Mye nytt og spennende har potensial til å vokse fram og komme ut. Alt i naturen lengter etter nytt liv og nye muligheter.

I september 2011 er det nytt kommunevalg. Da er det nye muligheter og tid for positiv forandringer.
Det er 5 partier som stiller til valg i Storfjord, Arbeiderpartiet, Senterpartiet, Fremskrittspartiet, Høyre og Fjordfolket.
Det er mange nye kandidater, men også noen som har god og lang erfaring. Det er veldig positivt.
Vi trenger folk med erfaring, men også nye som kan være med å se Storfjordpolitikken i et nytt "lys", og bidra med konstruktive ideer og forslag.
Det er 17 stykker som skal velges av folket i Storfjord. Det er derfor viktig at så mange som mulig møter opp og stemmer 12. september.
Ønsker du å være med å påvirke, må du også benytte din stemmerett.

Vi er heldige i Norge som har demokrati, folkestyret. I mange land i Nord Afrika, har vi den senere tid sett hvordan det er når de har diktatorer som styrer landet.
I Libya kjemper folket for å kunne si sin mening om styre og stell. Det er ikke lett når en diktator ikke vil lytte til folket. Jeg tror ikke vi i Norge skjønner hvor godt og fritt vi har det.
Vi har mye å være takknemlige for.

Det er straks påske, den største kristne høytid. Det er en tid for ettertanke og refleksjoner. La oss benytte påsken til det.
Jeg vil ønske dere alle : EN RIKTIG GOD PÅSKE !


Ordfører
Hanne Braathen