Det er montert alarm på rådhuset og Nav-bygget som aktiveres automatisk kl. 22.00 på kvelden.  Alarmen er påslått alle lør- og søndager.  Alarmen deaktiveres ved bruk av egen personlig kode.  Det er ulike alarmsystem for byggene med ulike koder.

Av sikkerhets- og bygningsforsvarlige grunner tillates ikke spredning av tilgangskoder for alarmen til uvedkommende.  Av den grunn må utlån begrenses til å gjelde ukedagene utenom lør- og søndager. 

Møterom 4 i NAV-bygget skal ikke benyttes. 
Likeså tillates ikke spiserommet benyttet i forbindelse med utlån til møtevirksomhet.

  1. Storfjord rådhus skal som hovedregel ikke benyttes til ikke-kommunale møter på lør- og søndager, eller til tider der alarmen er automatisk påslått.
  2. Møterom 1, 2 og 3 i Storfjord rådhus kan lånes vederlagsfritt til ikke-kommunal møte- og ikke-kommersiell virksomhet etter stengetid på alle man-fredager. Bestilling av møterom skjer til resepsjonen.  Møtene må være avsluttet og bygningen forlatt senest kl. 21.55.
  3. Nøkkel til rådhuset skal hentes og utleveres i resepsjonen til ansvarlig person som kvitterer for mottak på eget skjema.  På skjemaet fremgår bl.a erstatningsansvar dersom nøkkel ikke blir tilbakelevert.
  4. Utlevert nøkkel skal som hovedregel leveres tilbake mot kvittering av resepsjonen dagen etter.
  5. Møteansvarlig må selv sørge for bevertning (kaffe, te osv.) Minikjøkkenet i andre etasje benyttes til dette. 
  6. Dersom det ikke benyttes medbrakte engangskopper, skal kommunens kopper være skylt og lagt i oppvaskemaskin på minikjøkkenet før lokalet forlates.
  7. Kommunalt ansatte eller andre som har fått utdelt nøkkel, er selv ansvarlig dersom nøkkel lånes ut til møtevirksomhet utenom denne ordningen.
  8. Møtevirksomhet, der kommunalt ansatt eller andre med utlevert nøkkel og kode er møteansvarlig (bl.a. fagforeningsmøter), kan benytte rådhuset til møtevirksomhet alle ukedager.
  9. Kaffetrakter eller andre ting som kan representere brannfare, må slås av. Oppvaskemaskin skal ikke settes på dersom lokalene forlates før vaskeprogrammet er ferdig.