Dette fordi vi ønsker å finne ut hvordan brukerne opplever våre tjenester, slik at vi kan forbedre tjenestene og dermed øke kvaliteten ut fra brukernes svar til oss.

Et av hovedmålene til Storfjord kommune i programmet er at brukerne skal oppleve en imøtekommende samt en god og trygg tjeneste av høy faglig og etisk kvalitet.
 
For at vi skal kunne få dette til ber vi våre brukere om hjelp, slik at vi får vite hva vi kan bli bedre på. Vi har derfor laget et enkelt spørreskjema som vi håper du / dere har mulighet til å svare på. Dersom du / dere har utfyllende kommentarer så kan dette skrives på baksiden av skjemaet. Undersøkelsen er anonym, så en trenger ikke å skrive under med navnet sitt. Pårørende kan hjelpe de brukerne som trenger hjelp for å kunne delta i undersøkelsen. Hjemmetjenesten kan også hjelpe til dersom du ønsker det. .
 
Svarfrist: 10 januar 2009. Vi ber om at svaret sendes til det tjenestested du er tilknyttet, enten Skibotn omsorgssenter eller Åsen omsorgssenter, i vedlagte svar konvolutt.
  
Har du spørsmål vedrørende dette kan dette taes opp med:
 
Nanette Mathisen / Sissel Bjørklund, Åsen omsorgsenter tlf. 777 14788 / e-post adr:
 
Anne Rasmussen, Skibotn omsorgsenter tlf.777 15515 / e- post adr:
Kvalitetskommune stor