Dette skriver framlaget:

"Oteren Framlag har dessverre måtte si opp avtalen med bygdekinoen pga kapasitetsproblemer. Vi klarer ikke å stille opp med folk til å jobbe. Det vil jo være synd å miste det tilbudet, men dersom ikke andre lag/foreninger overtar er det borte fra 1. januar 2018.  Det er jo ett flott kulturtilbud i kommunen, kanskje spesielt for de med mindre barn, men og de voksne.  Enkelte filmer har hatt ca 70 besøkende. Men stor fortjeneste er det ikke, men det går rundt.

Det som trengs er 1-2 sterke personer for å bære inn og ut utstyret bygdekinoen bruker.  På kiosken bør det være 2 -3, iallefall på barnefilmen.

Det er og mulig å bytte på filmene, hvis det gjøres før plakatene sendes ut.  Det er ca 10 kvelder i året, så det er ikke så mye. De som utfører jobben får 2 gratisbilletter pr. gang.

Er det noen som er interessert så kan de ta kontakt med Kurt Mjøs (mobil 474 57 185) som har hatt ansvaret de snart 2 siste årene, eller Geir Tore Engvoll (mobil 402 02 168) som og har hatt ansvaret en tid. De vet hva som må gjøres.

Håper jo at noen andre har lyst å overta."

Bygdekinoen ønsker tilbakemelding innen 1. desember.

Driverne av Bygdekinoen har hvert år fått et tilskudd fra Storfjord kommune. For 2017 var dette tilskuddet 12.000,-.