ukmungdom1
Karoline, Connie og Selina.

Fredag i forrige uke blei det avholdt et informasjonsmøte for lokale ungdomsarrangører. Som ungdomsarrangør kan du være med på alt mulig, fra film, foto og PR til scenearbeid og bærehjelp for lydmannen. Målet er at ungdom i størst mulig grad sjøl skal engasjere seg og være med på å arrangere Ungdommens kulturmønstring sammen med de lokale arrangørene.

Connie Iren Brenna har meldt seg til tjeneste som film- og fotosjef, og etterlyser inntil fem ungdommer som kan være med i filmteam under UKM. Det vil bli satt opp en workshop for filmteamet i forkant av UKM-dagen, så dersom du mangler litt erfaring er ikke det til hinder for at du kan delta i teamet.

ukmungdom2
Etterlyst: Flere ungdomsarrangører.

Selina Eriksen har påtatt seg ansvaret for å dirigere arbeidet på og rundt scenen, og trenger flere med seg i teamet som skal legge til rette for at deltakerne på scenen får en best mulig ramme rundt sin opptreden. Bæring, rigging, småprat med deltakerne og lindring av nervøse sommerfugler i magen er blant de viktigste oppgavene for Selina og hennes team.

Karoline Sørum Bjørklund er tabellfreak, og har påtatt seg den viktige jobben med å fylle alle linjene på arbeidslista. Alle som har vært med på UKM tidligere vet at det er mange hyggelige oppgaver som skal gjøres, blant annet kafésalg, sminke og billettsalg for å nevne noe.

Sjøl om du ikke hadde anledning til å delta på møtet er det enda ikke for seint å melde sin interesse. Ta kontakt med Line i kulturskolen (mobil 982 89 092) eller Maria på kulturkontoret (mobil 400 288 67).

Bli med – gjør UKM enda bedre!