Vi har allerede mottatt skjema fra deltakere i årets trimpostkassekonkurranse som har besøkt alle de nødvendige postene for å kunne delta. Det er enda nesten 50 dager igjen av konkurranseperioden, og mulig å nå til 20 postkasser.

I år får alle som deltar premie, så vi håper på flest mulig deltakere. Konkurransen er i tillegg delt opp i ulike klasser slik at flest mulig har
muligheten til å delta.

1 Barneklasse (0 - 15)
Er du mellom 0 og 15 år, må du ha skrevet navnet ditt inn i minst 10 av
trimpostkasse-bøkene. Det er valgfritt hvilke postkasser du besøker.

2. Voksenklasse
Er du voksen, må du som tidligere ha besøkt minst 20 av de 22 trimpostkassene som er satt ut i Storfjord. Du velger sjøl hvilke to du vil hoppe over.

3. Godt voksne (62+)
inkl. funksjonshemmede
Er du voksen og over 62 år eller har en funksjonshemming, kan du velge å stille i denne klassen. Da må du besøke minst 10 av de utsatte kassene. Hvilke er opp til deg sjøl å velge ut.
Konkurransen varer i perioden 15. juni - 30. september.
Få liste over kassene på Kommunehuset, Helsehuset eller hos Skogmesteren. Se også www.storfjord.kommune.no
Alle som deltar får premie! I tillegg er de deltar med i trekninga av en hovedpremie. Det trekkes én slik premie for hver klasse.
Lurer du på hvor du finner kassene er det lagt ut beskrivelse av startpunktet og løypa med enkle kart på denne siden. Her finner du også avkrysningsliste for konkurransedeltakere.
Er du klar for større utfordringer, kan du begynne å se på Fem-på-topp-konkurransen, se egne saker.