Kommunedelplan for idrett og fysisk aktivitet 2004 - 2007 skal revideres for fire nye år. Planen skal for den nye perioden også inneholde handlingsplan for FYSAK. Plandokumentet vil ha fokus på fysisk aktivitet, friluftsliv og idretts- og nærmiljøanlegg.

Det er et krav at alle som ønsker å søke om anleggstilskudd fra spillemidlene at prosjektet inngår i en vedtatt kommunal plan for idrett og fysisk aktivitet, og det er derfor viktig at dere gis oss melding om alle planer dere har.

Følgende skjema er sendt ut til lag og foreninger:
 Skjema 1 - samleskjema for innlevering
 Skjema 2 - registrering av medlemstall, antall aktive og type aktivitet
 Skjema 3 - registrering av konkrete anleggsplaner neste fire år
 Skjema 4 - registrering av langsiktige anleggsplaner (10 - 12 år)
 Skjema 5 - registreringsliste FYSAK

Har du ikke fått dem tilsendt, blir de å finne i menyen til høyre under "skjema".

Vi har forsøkt å gjøre skjemaene så enkle og oversiktlige som mulig. Vi ber om at dere fyller ut så mange opplysninger som mulig (særlig i skjema 2), slik at det dere sender inn gir oss en best mulig oversikt i det videre oppfølgingsarbeidet. Eventuelle spørsmål kan rettes til kulturkonsulent Maria Figenschau tlf. 777 14500 el. 982 89 091, e-post maria@storfjord.kommune.no, eller FYSAK- og folkehelsekoordinator Ståle Næss Risto tlf. 982 89 136, e-post stale.risto@storfjord.kommune.no.

Det vil senere bli lagt opp til åpne møter om planen for å gi lag og foreninger, aktuelle institusjoner og privatpersoner mulighet for aktiv deltakelse i planprosessen.

Frist for innsending av skjema: 1. oktober 2007

Skjema sendes per post til Storfjord kommune, Kulturkontoret, 9046 OTEREN eller per e-post til post@storfjord.kommune.no

Foto: Sigmund Steinnes og Kulturkontoret