Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

IMA husflidslag


Kontaktperson

Ima husflidslag ble stiftet i 1991 og har vært et stabilt samlingspunkt for mange damer på Vestersia i snart 20 år. De første årene var laget ivrige til å holde kurs og de har vært trofast tilstede ved alle bygdekvelder med messevarer.  Bortsett fra 3 år hvor lagets aktivitet lå på is, har laget holdt husflidsinteressen ved like i alle år og klart å skape nyheter underveis.
I 2009 ble husflidsinteressen vekket igjen og laget har i dag ca 15 aktive medlemmer.
I 2012 ble laget slått sammen med Hatteng husflidslag. Det felles navnet ble IMA husflidslag.

Ima husflidslag har sponset lyshjertene langs Vestersia og de har også ansvar for å sette ut og ta vare på blomsterkassene som pryder Vestersia på sommerstid.

Fra 2005 har Ima husflidslag produsert Storfjords babysokk som Storfjord kommune gir i gave til alle nyfødte i kommunen. Babysokken er ikke i salg for andre enn Storfjord kommune.
I fjor designet medlemmer i Ima husflidslag en Storfjord-sokk for voksne. I år har laget fulgt opp med Storfjord-votten. Både Storfjord-sokken og –votten er strikket av 100% ullgarn og har motiv av Lestadiusvalmuen i mønsteret.

Laget har hatt litt samarbeid med de to andre husflidslagene i kommunen og vil arbeide for at dette samarbeidet styrkes framover.
Ima husflidslag har møtekvelder annenhver uke og ønsker flere husflidsinteresserte velkommen til å delta ved oppstart i slutten av august, etter sommerferien.

Storfjord-sokken og Storfjord-votten blir lagt ut for salg på Vestersiadagene. Interesserte kan også kjøpe disse ved å ta kontakt på tlf. 92659289.

Bente Heiskel
-leder-