Stordalen1

Stordalen i Signaldalen

Avhengig av hvor du starter er denne løypa 2 - 4 km lang. Stien går langs en gammel tyskervei fra 2. verdenskrig, og flere steder er det mulig å se spor etter krigens dager.
Oterbakken_Fallstokkbakken2_176x132

Oterbakken

Denne løypa er lett tilgjengelig og enfin tur å ta med små barn. Antek-steinen ligger ute på bakken i nærheten av den første postkassa du kommer til (kanskje du må lete litt). Her er det rissa inn navn, dato, en støvel og andre symboler. Innrissinga antas å være gjort av en mann med navn Antek som var i Storfjord i forbindelse med krigen.
Bollmann3

Bollmanns-/Russeveien

Denne stien er et krigsminne, bygd av krigsfanger under andre verdenskrig som en del av Lyngenlinja. Langs stien er det satt ut seks skilt med opplysninger om krigsårene i Storfjord. På toppen er det en rekonstruert bunker som kan benyttes til kafferast og overnatting. Utsikten fra stien er formidabel, og gjør at dette er en flott tur sjøl om du ikke når helt til toppen.
Lulledalen1

Lulledalen skogsti i Skibotndalen

Langs denne løypa ser man flere spor fra fortida, blant annet restene av ei gammel tjæremile i nærheten av elva i siste del av løypa.