LEDIG STILLING - INGENIØR KOMMUNALTEKNIKK/OPPMÅLING - 2.GANGS KUNNGJØRING

Storfjord kommune står foran store plan- og utbyggingsoppgaver de kommende årene. Det skal investeres for ca 40 mill kr i 2007 og noe mindre de neste årene. Kommunen investerer særlig i vann- og avløpsanlegg og innen byggsektoren. Kommunen benytter planverktøyet GIS-Line. Det er en fordel med GIS-kompetanse. Søkere uten denne kompetansen må være villig til å ta nødvendig opplæring. Det er under vurdering å investere i GPS-oppmålingsutstyr. Den som blir tilsatt bør ha kunnskaper innen kart og oppmåling samt bruk av GPS-utstyr.

Storfjord kommune søker ingeniør med oppmålingskompetanse for snarlig tiltredelse i 100 % stilling. Hovedarbeidsområdet er utbyggingsoppgaver og oppmålingsoppgaver, men også andre driftsoppgaver, plan- og utviklingsprosjekter kan bli tillagt stillingen. Da arbeidsområdet vil kunne endre seg over tid, er det viktig at søkeren er villig til å være med på å omstille driften etter det faktiske behovet.

Søkeren bes oppgi om han/hun er interessert i å knytte seg til kommunens brannvesen.

Stillingen er underlagt drifts- og utviklingssjefen.

Kommunen vil være behjelpelig med å skaffe bolig. Kontorsted er Hatteng.

Det vil bli foretatt intervju. Lønn etter avtale. Nærmere opplysninger om stillingen kan gis av drifts- og utviklingssjef Steinar Engstad, mob 98289110.

Søknad med CV og attesterte kopier av attester og vitnemål samt referanselistesendes til Storfjord kommune, Tilsettingsutvalget, 9046 Oteren. NB: Attester og vitnemål vil ikke bli returnert.

Søknadsfrist: 21.mai 2007.