Hovedarbeidsområder:
Informasjon, rekruttering, oppfølging, opplæring og veiledning av fritidskontakter og avlastere. Organisering, utvikling og samordning av tjenesten. Saksbehandling og dokumentasjon.

Krav til kvalifikasjoner:
Offentlig godkjent vernepleier eller sosionom, andre med relevant utdanning kan også bli vurdert. Storfjord kommune vil tilrettelegge for at den som blir tilsatt i stillingen tar videreutdanning (30 studiepoeng) i "Organisering og veiledning av støttekontakter, avlastere og frivillige". Evne til selvstendig, systematisk og målrettet arbeid, samt evne til å fremme tverrfaglig samarbeid.

Vi ønsker medarbeidere som er pålitelige, samarbeidsvillige, fleksible og opptatt av kvalitet og service. Du må også ha evne til å motivere og inspirere dine kollegaer. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Avlønning etter tariff. Innkalling til intervju vil bli vurdert.
Spørsmål om stillingen kan rettes til avdelingsleder Anne-Lena Dreyer på tlf 982 89 142.

Storfjord kommune vil at våre arbeidsplasser skal gjenspeile kommunens visjon: Mangfold styrker. Vi ønsker representasjon av begge kjønn i alle stillingskategorier og vi jobber aktivt for at våre virksomheter skal preges av et flerkulturelt miljø. Samisk og kvensk/finsk kultur- og språkkompetanse er ønskelig.

Søknaden skal merkes med ID-nummer 435 og sendes:
Storfjord kommune
Tilsettingsutvalget
9046 Oteren

Søknadsfrist 19.11.09.

Søknad uten CV og minst 2 referanser vil ikke bli behandlet. I henhold til helsepersonelloven §20a skal alle legge fram politiattest når en bekrefter tilbudt stilling.