Innkjøpssamarbeidet skal ivareta kommunenes behov for innkjøpstjenester ved f.eks. inngåelse av felles rammeavtaler for varer og tjenester, større enkeltinnkjøp, veiledning og rådgivning ved bygg- og anleggsprosjekter samt leverandørutvikling. Tjenestens organisering og innhold er under avklaring. 

Innkjøpssjef i Nord-Troms interkommunale innkjøpstjeneste
 
Med forbehold om politisk godkjenning søker vi for snarlig tiltredelse dyktig og engasjert innkjøpssjef. Stillingen vil inngå i et fagmiljø med innkjøpsansvarlige og brukergrupper i deltakerkommunene.
 
Innkjøpsjefen vil få et hovedansvar for utvikling og vedlikehold av innkjøpsfunksjonens faglige kompetanse og tjenestekvalitet, leverandørsamarbeid og innkjøpsfaglig samarbeid i Nord-Troms-regionen.
 
Sentrale arbeidsoppgaver for øvrig vil bl.a. være
·    Gjennomføre tilbudskonkurranser i tråd med gjeldende lovverk
·    Innkjøpsfaglig rådgivning ovenfor kommunenes ledelse og ulike virksomheter
·    Deltagelse i tverrfaglige brukergrupper/prosjekt
·    Opplæringsaktiviteter
 
Det er ønskelig med utdanning og/eller erfaring fra innkjøpsfaglig virksomhet, fortrinnsvis fra offentlig sektor, og god kjennskap til kommunal/fylkeskommunal forvaltning. Det stilles krav om god muntlig og skriftlig framstillingsevne og evne til å arbeide selvstendig og kunne lede andre i prosess. Det forutsettes at kandidatene har god erfaring i bruk av elektroniske verktøy.
 
Søker må være utadvent og kontaktskapende med evne til å skape engasjement for innkjøpsfaget. Kommunikasjons- og samarbeidsevner vil bli tillagt særskilt vekt i vurderingen av kandidatene. Personlig egnethet vil bli tillagt avgjørende vekt.
 
Arbeidssted og ansettelse vil bli knyttet til den kommunen som er mest hensiktsmessig for den som blir ansatt.
Lønn og tiltredelse etter avtale.
Ansettelsen skjer med 6 måneders prøvetid og for øvrig på de vilkår og med de plikter som følger av lov, tariffavtaler og reglementer. 
 
For nærmere informasjon gå inn på www.skjervoy.kommune.no, eller ta kontakt med økonomisjef Rune Stifjell på  rune.stifjell@skjervoy.kommune.no,
tlf. 77 77 55 30 eller 95 77 71 18.
 
Søknad med bekreftede kopier av attester, vitnemål samt henvisning til referanser sendes innen 25.02.10 til
 
Skjervøy kommune, Postboks 145, 9189 Skjervøy