Fra 15.11.10 er det ledig 100% stilling som kommunefysioterapeut. Dette er en faglederstilling der tjenesten er lokalisert og organisert i Helseavdelinga sammen med leger, helsesekretærer, helsesøstre, jordmor, helseleder og privat fysioterapi.
Lokaler med kontor, behandlingsrom og treningsrom i Helsehuset på Oteren. Vi er i ferd må å bygge om og fremtidige nye lokaliteter vil bli i 1.etg i Helsehuset.

Vi søker etter deg, offentlig godkjent fysioterapeut, gjerne med erfaring fra kommunehelsetjeneste. Stillingen vil blant annet innebære allsidig arbeid innen rehabilitering, omsorgssentre, PU- tjenesten samt forebyggende og kurativt arbeid med barn.
I stillingen ligger også rollen som folkehelsekoordinator, blant annet med utvikling og drift av frisklivsresepten som viktig satsingsområde. Erfaring med folkehelsearbeid vil derfor være en fordel.
Du bør ha interesse for tverrfaglig samarbeid, samt være fleksibel, selvstendig og ha positiv innstilling til utvikling av fysioterapitjenesten og nye utfordringer.

Lønn etter avtale.

Nærmere opplysninger som stillingen fås ved henvendelse til helseleder Odin Sørensen, tlf 40 44 07 40 . Intervju vil bli benyttet. Politiattest vil være nødvendig ved tilsetting. Kommunen vil være behjelpelig med bolig.

Søknad med CV, kopi av vitnemål, attester og norsk godkjenning sendes til Storfjord kommune, Tilsettingsutvalget, 9046 OTEREN.

Søknadsfrist:24.september 2010