Storfjord kommune har ledig et engasjement som miljøarbeider for barn og unge. Stillingen er knyttet til et ettårig prosjekt for å styrke det forebyggende arbeidet.

Miljøarbeideren skal være med på å utvikle nye tiltak med utgangspunkt i ungdomsklubbene. Stillingen er underlagt Brukertjenesten og det vil bli lagt vekt på tverrfaglig samarbeid.
Det må påregnes arbeid på kvelder og i helger.

Ønskede kvalifikasjoner: Interesse og/eller erfaring fra jobb med barn og unge, gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Ønskelig med fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, men det er ikke et krav. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Intervju vil bli benyttet.

Storfjord kommune vil at våre arbeidsplasser skal gjenspeile kommunens visjon "Mangfold styrker". Vi ønsker representasjon av begge kjønn i alle stillingskategorier og vi jobber aktivt for at våre virksomheter skal preges av et flerkulturelt miljø. Samisk og kvensk/finsk kultur- og språkkompetanse er ønskelig.

Søknad vedlagt CV sendes Storfjord kommune, Tilsettingsutvalget, 9046 Oteren. Søknaden skal merkes ID nr 817. Søknader som ikke er vedlagt egen CV vil ikke bli behandlet. Kopi av vitnemål og attester skal ikke vedlegges søknaden, men originale vitnemål og attester tas med til evt. intervju.

Tiltredelse: snarest.

Søknadsfrist: 25. januar 2011.

Spørsmål om stillingen kan rettes til kulturkonsulent Maria Figenschau, tlf. 772 12 965 eller fagleder rus/miljø Anita Mathisen, tlf 772 12 864.