Det er ledig fastlegehjemmel med driftsavtale ved Storfjord legesenter. Stillingen inngår i en veldrevet 2-legepraksis samt turnuslegeordning, og er ledig for overdragelse fra 01.06.11. Dagens listestørrelse er på ca 800 pasienter.

Stillingen er en kombinasjon av privat praksis og kommunale oppgaver i forholdet 80/20%. Kommunen åpner for økning av fastlønnsdel (60/40%) som kan benyttes til forskning. Dette er en mulighet og forutsatt avtale med forskningsmiljø som legen selv initierer.

Legen må delta i interkommunal legevaktordning med nabokommunen Lyngen. 7-delt vakt.

Storfjord legekontor er et velutstyrt kontor med lokaler på Oteren. Kontoret har egen leiebil som legene disponerer i tjenesten. Benytter Winmed journalsystem.

Ved tilsetting vil det bli lagt vekt på faglige kvalifikasjoner og personlig egnethet. Du må ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, være løsningsorientert og være opptatt av tverrfaglig samarbeid og helhetsforståelse. Interesse for migrasjonshelse er ønskelig. Gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig er en forutsetning. Søker må inneha norsk autorisasjon. Avtalen i Storfjord kommune er at leger ikke kan kreve ”goodwill” eller annen salgssum for sin fastlegepraksis ved oppsigelse. Fastlønn etter avtale.

Storfjord kommune er behjelpelig med å skaffe bolig. Kommunen har et godt barnehage- og skoletilbud.

Henvendelse vedrørende stillingen kan rettes til: Kommunelege 1 Gaute E. Waldahl, tlf. 90058095 eller rådmann Ellen-Beate J. Lundberg tlf. 98289060

Søknad og vedlagt CV, der personalia og kronologisk oversikt over utdanning og praksis fremkommer, sendes til Storfjord kommune, Tilsettingsutvalget, 9046 Oteren. Attester og vitnemål vedlegges ikke, men medbringes ved evt. intervju.

Søknadsfrist 18.mars 2011.